ΚΡΕΜΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ  Υπάρχουν 52 προϊόντα.

ανά σελίδα
4,68 € 5,50 € -15%
0 Review(s)
Κρέμα χεριών & σώματος με άρωμα μέλι-γάλα, που αναζωογονεί τα χέρια & το σώμα. Η πλούσια & μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται άμεσα & χαρίζει βαθιά ενυδάτωση & μεταξένια υφή. Ιδανική για καθημερινή χρήση & ενυδάτωση του δέρματος. -Parabens & silicones free
4,68 € 5,50 € -15%
Reduced price!
4,68 € 5,50 € -15%
0 Review(s)
Κρέμα χεριών & σώματος με άρωμα σοκολάτα-καραμέλα, που αναζωογονεί τα χέρια & το σώμα. Η πλούσια & μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται άμεσα & χαρίζει βαθιά ενυδάτωση & μεταξένια υφή. Ιδανική για καθημερινή χρήση & ενυδάτωση του δέρματος. -Parabens & silicones free
4,68 € 5,50 € -15%
Reduced price!
4,68 € 5,50 € -15%
0 Review(s)
Κρέμα χεριών & σώματος με άρωμα μαύρο γιασεμί, που αναζωογονεί τα χέρια & το σώμα. Η πλούσια & μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται άμεσα & χαρίζει βαθιά ενυδάτωση & μεταξένια υφή. Ιδανική για καθημερινή χρήση & ενυδάτωση του δέρματος. -Parabens & silicones free
4,68 € 5,50 € -15%
Reduced price!
4,68 € 5,50 € -15%
0 Review(s)
Κρέμα χεριών & σώματος με άρωμα σανδαλόξυλο, που αναζωογονεί τα χέρια & το σώμα. Η πλούσια & μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται άμεσα & χαρίζει βαθιά ενυδάτωση & μεταξένια υφή. Ιδανική για καθημερινή χρήση & ενυδάτωση του δέρματος. -Parabens & silicones free
4,68 € 5,50 € -15%
Reduced price!
0 Review(s)
Γαλάκτωμα σώματος της Biolife με εξωτικό άρωμα καρύδας που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Εμπλουτισμένη σύνθεση με φυσικό έλαιο Μακαντάμια, εκχύλισμα αλόης και φυτική γλυκερίνη που ενυδατώνουν και καταπραϋνουν το δέρμα επαναφέροντας άμεσα την ελαστικότητά του. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
5,00 €
0 Review(s)
Γαλάκτωμα σώματος της Biolife με άρωμα Musk που δίνει μια γλυκιά νότα και μια αίσθηση κομψότητας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με φυσικό έλαιο Μακαντάμια, εκχύλισμα αλόης και φυτική γλυκερίνη που ενυδατώνουν και καταπραϋνουν το δέρμα επαναφέροντας άμεσα την ελαστικότητά του. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
5,00 €
0 Review(s)
Γαλάκτωμα σώματος της Biolife με άρωμα Cookies μια "γευστική" αρωματική πανδαισία των αισθήσεων. Εμπλουτισμένη σύνθεση με φυσικό έλαιο Μακαντάμια, εκχύλισμα αλόης και φυτική γλυκερίνη που ενυδατώνουν και καταπραϋνουν το δέρμα επαναφέροντας άμεσα την ελαστικότητά του. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
5,00 €
0 Review(s)
Γαλάκτωμα σώματος της Biolife με το ζεστό άρωμασ της βανίλιας που διεγείρει τις αισθήσεις. Εμπλουτισμένη σύνθεση με φυσικό έλαιο Μακαντάμια, εκχύλισμα αλόης και φυτική γλυκερίνη που ενυδατώνουν και καταπραϋνουν το δέρμα επαναφέροντας άμεσα την ελαστικότητά του. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
5,00 €
0 Review(s)
Γαλάκτωμα σώματος της Biolife με βουτυρένιο άρωμα Caramel που φέρνει στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις. Εμπλουτισμένη σύνθεση με φυσικό έλαιο Μακαντάμια, εκχύλισμα αλόης και φυτική γλυκερίνη που ενυδατώνουν και καταπραϋνουν το δέρμα επαναφέροντας άμεσα την ελαστικότητά του. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
5,00 €
5,09 € 5,99 € -15%
0 Review(s)
Ενυδατική κρέμα χεριών και σώματος με ελαιόλαδο και λάδι άργκαν.
5,09 € 5,99 € -15%
Reduced price!
0 Review(s)
Ενυδατώστε βαθιά το δέρμα σας, και δώστε του μεταξένια απαλότητα και την φροντίδα που χρειάζεται με το Body Silk Celia. Το ξεχωριστό του άρωμα και ευωδία το αναδεικνύουν ως το ιδανικό γαλάκτωμα σώματος για όλες τις γυναίκες.
6,90 €
Προβάλλονται 1 - 12 από 52 αντικείμενα