ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ERRE DUE  Υπάρχουν 8 προϊόντα.

0 Review(s)
Απαλή σκιά ματιών, εξαιρετικής διάρκειας με πλούσιο χρώμα. Χρησιμοποιείται με στεγνό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με ελαφρώς βρεγμένο πινέλο για πιο έντονο αποτέλεσμα και για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια. Water Resistant, Paraben Free.
10,00 €
0 Review(s)
Ματ σκιά ματιών εξαιρετικής διάρκειας. Water Resistant, Paraben Free.
10,00 €
0 Review(s)
Διάφανη σκιά σε gloss για αποτέλεσμα που δεν κολλάει. Χρήση: Απλώστε το στα βλέφαρα μόνο του ή πάνω από σκιά για glossy αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη. Paraben, Alcohol, Perfume, Tea & D5 Free. Vegan Friendly.
10,00 €
0 Review(s)
Κρεμώδης σκιά ματιών σε μορφή στυλό με αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 9 ώρες. Έχει υψηλή απόδοση χρώματος.
12,75 €
0 Review(s)
Σκιά ματιών δύο αποχρώσεων μοναδικής σύνθεσης και λεπτής μεταξένια υφής. Περιέχει βιταμίνη Ε και λάδι jojoba. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με στεγνό πινέλο ή με ελαφρώς βρεγμένο για πιο έντονο χρώμα και μεγαλύτερη διάρκεια. Paraben Free, Mineral Oil Free. κεια.
12,75 €
0 Review(s)
Κρεμώδης σκιά για εντυπωσιακά looks. Δεν κολλάει, δεν μουτζουρώνει, στεγνώνει γρήγορα και έχει μεγάλη διάρκεια. Paraben & Fragrance Free
14,00 €
0 Review(s)
Παλέτα σκιών για τα μάτια δέκα αποχρώσεων με satin και matt χρωματικούς συνδυασμούς. Paraben Free.
19,00 €
0 Review(s)
Παλέτα μακιγιάζ με τέσσερις ματιών και ρουζ για ολοκληρωμένες εμφανίσεις. Η σύνθεση του προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο αποτέλεσμα για πολλαπλούς χρωματικούς συνδυασμούς.
20,50 €
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα