ΜΟΛΥΒΙΑ ΧΕΙΛΙΩΝ ERRE DUE  Υπάρχουν 5 προϊόντα.

0 Review(s)
Μολύβι για έντονη και ομοιόμορφη απόδοση χρώματος που διαρκεί. Η σύνθεση του περιέχει ενυδατικά και απαλυντικά συστατικά που περιποιούνται και προστατεύουν την περιοχή γύρω από τα χείλη.
5,50 €
0 Review(s)
Μαλακό μολύβι χειλιών με διάρκεια και πλούσια απόδοση χρώματος. Η σύνθεση του περιέχει ενυδατικά συστατικά, βιταμίνη Ε και λάδι jojoba, προσφέροντας εύκολη εφαρμογή.Mineral Oil Free - Paraben Free.
6,50 €
0 Review(s)
Μαλακό μολύβι χειλιών που παραμένει αναλλοίωτο μέχρι και 7 ώρες. Μοναδική σύνθεση που δεν ξεθωριάζει και δεν φεύγει από το περίγραμμα των χειλιών. Έχει μοναδική υφή για εύκολη εφαρμογή, πλούσιο, γεμάτο χρώμα και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
6,90 €
0 Review(s)
Διπλό μολύβι χειλιών με δυο αποχρώσεις με έντονη απόδοση χρώματος που διαρκεί. Η σύνθεση του επιτρέπει την ακρίβεια στην εφαρμογή. Περιέχει ακόμα ενυδατικά και απαλυντικά συστατικά που περιποιούνται και προστατεύουν την περιοχή γύρω από τα χείλη.
7,80 €
0 Review(s)
Αδιάβροχο μολύβι χειλιών, που διαρκεί μέχρι και 12 ώρες. Προσφέρει έντονο χρώμα και τέλεια κάλυψη. Περιέχει σιλικόνη που προσφέρει απαλή και μεταξένια αίσθηση.Preservatives and Talc Free.
9,00 €
Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα