ΜΑΣΚΑΡΕΣ TOMMY G  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

0 Review(s)
Super Color Mascara της Tommy G, με νέα formula για πιο έντονο χρώμα. Extra όγκο, μήκος και καμπύλη χρησιμοποιώντας το παχύ βουρτσάκι της.΄Εντονο αποτέλεσμα με διαχωρισμό στις βλεφαρίδες. Διαρκεί 15 ώρες χωρίς αλλοίωση ή μουτζούρες. -Διατίθεται σε μαύρο, σκούρο μπλε, μπορντώ και αδιάβροχο μαύρο.
9,90 €
0 Review(s)
Δωστε Όγκο, Μήκος και Δύναμη στις βλεφαρίδες σας με το Lash Booster Primer της TOMMY G! Αρκεί μόνο μια δοκιμή για να σας πείσει! Χρησιμοποιήστε το πριν τη μάσκαρα σας ή σαν θεραπεία το βράδυ.
10,90 €
0 Review(s)
Η mascara Audacious της Tommy G, χαρίζει όγκο εως και 75% περισσότερο στις βλεφαρίδες σας, αυξάνει την καμπύλη τους δίνοντας ένα έντονο βλέμμα ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει δίνοντας τους extra μήκος. Χάρη στο διπλό βουρτσάκι (διπλές τρίχες) η καμπύλη των βλεφαρίδων τονίζεται και η διάρκεια τους παραμένει αναλοίωτη για 10 ώρες. Διατίθεται σε Black,...
13,01 €
0 Review(s)
Με την xtension curl mascara της TOMMY G, οι βλεφαρίδες σας θα αποκτήσουν έντονο χρώμα, μήκος και κυματισμό. Διατίθεται σε μαύρο, πράσινο, βιολετί και μπλέ χρώμα.
13,90 €
0 Review(s)
To Audacious Look Kit της Tommy G, περιλαμβάνει την μάσκαρα Audacious Black και το Smart Eye Pencil Black.
13,90 €
0 Review(s)
Η mascara Smokey Eyes της Tommy G, προσφέρει extra μήκος στις βλεφαρίδες χάρη στις μικροϊνες που περιέχει .  Οι ίνες χτίζουν τις βλεφαρίδες μία μία, τις διαχωρίζουν και τους δίνουν ένα έντονο μαύρο χρώμα.  Είναι ιδανική για Smokey Looks που δίνουν ένταση στο βλέμμα.  -Διατίθεται σε μαύρο και μαύρο αδιάβροχο
14,01 €
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα