ΜΑΣΚΑΡΕΣ ERRE DUE  Υπάρχουν 8 προϊόντα.

0 Review(s)
Mascara για εντυπωσιακό όγκο, μήκος και τέλειο διαχωρισμό. Το βουρτσάκι της αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες για το maximum αποτέλεσμα. Περιέχει βιταμίνη Ε. Paraben Free.
9,00 €
0 Review(s)
Mascara για εφέ «ψεύτικων» βλεφαρίδων και αντιστέκεται στην υγρασία. Χάρη στο πρακτικό βουρτσάκι της οι βλεφαρίδες διαχωρίζονται μία προς μία, αποκτούν εξαιρετικό όγκο και μήκος, ενώ είναι ιδανική και για τις πιο κοντές βλεφαρίδες. Paraben Free.
11,50 €
0 Review(s)
3Step Mascara με εντυπωσιακό χρώμα. Δημιουργεί εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων και προσφέρει όγκο, χάρη στο βουρτσάκι που διαθέτει. Tea and Paraben Free.
13,50 €
0 Review(s)
Mascara ματιών για όγκο. Έχει μεγάλη διάρκεια και χαρίζει έντονο μαύρο χρώμα.
15,00 €
0 Review(s)
Αδιάβροχη μάσκαρα με βουρτσάκι σιλικόνης. Προσφέρει εντυπωσιακό όγκο, μήκος και τέλειο διαχωρισμό. Περιέχεο κερί μέλισσας και χαρίζει τρισδιάστατο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες. Paraben, Nano, Carbone & Triethanolamine Free.
15,50 €
0 Review(s)
Mascara με έντονο χρώμα από τη ρίζα ως τις άκρες, πλούσιο όγκο, μήκος και τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένη με ceramides για τέλειο διαχωρισμό και θρέψη. Paraben Free.
15,50 €
0 Review(s)
Περιλαμβάνει παλέτα με τέσσερις σκιές ματιών και ένα highlighter και την Power Lash Mascara για διαχωρισμό, όγκο και μήκος, ιδανική και για κοντές βλεφαρίδες.
16,00 €
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα