ΜΟΛΥΒΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ ERRE DUE  Υπάρχουν 8 προϊόντα.

0 Review(s)
Μολύβι φρυδιών που σχηματίζει με ακρίβεια, τονίζει το χρώμα και γεμίζει τα κενά.Έχει αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ το ενσωματωμένο βουρτσάκι φροντίζει για το πιο όμορφο, καλοσχηματισμένο τελείωμα και χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα.
7,00 €
0 Review(s)
Μηχανικό μολύβι φρυδιών με τριγωνική μύτη. Η σύνθεσή του παρέχει μέτρια κάλυψη, προσφέροντας φυσικό και σταθερό αποτέλεσμα.
9,00 €
0 Review(s)
Mascara για τα φρύδια. Xρωματίζει, τιθασεύει και γεμίζει τα μικρά κενά ώστε να δείχνουν πιο πυκνά και καλοσχηματισμένα. Paraben Free.
9,50 €
0 Review(s)
Μακιγιάζ φρυδιών σε μορφή στυλό για φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια που διαρκεί έως και 24 ώρες. Με ειδικά σχεδιασμένη μύτη που προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή και γεμίζει τα κενά. Είναι αδιάβροχο.
11,00 €
0 Review(s)
Μολύβι φρυδιών για φυσικό ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 12 ώρες. Γεμίζει τα κενά και δίνει χρώμα εύκολα και με ακρίβεια. Το ενσωματωμένο βουρτσάκι δίνει στα φρύδια τέλειο φυσικό look.
11,00 €
0 Review(s)
Πούδρα φρυδιών με λεπτή υφή που γεμίζει τα κενά για καλοσχηματισμένα φρύδια και φυσικό. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.
12,00 €
0 Review(s)
Προϊόν φρυδιών σε υγρή μορφή με αποτέλεσμα tattoo και διάρκεια έως και 30 ώρες. Δεν μεταφέρεται και είναι αδιάβροχο.
12,50 €
0 Review(s)
Κρέμα φρυδιών που γεμίζει ομοιόμορφα τα κενά για να δείχνουν πιο πυκνά και τέλεια σχηματισμένα. Προσφέρει αναλλοίωτο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν eyeliner. Fragrance Free, Paraben Free.
12,50 €
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα