ΜΑΣΚΑΡΕΣ TOMMY G  Υπάρχουν 7 προϊόντα.

0 Review(s)
Super Color Mascara της Tommy G, με νέα formula για πιο έντονο χρώμα. Extra όγκο, μήκος και καμπύλη χρησιμοποιώντας το παχύ βουρτσάκι της.΄Εντονο αποτέλεσμα με διαχωρισμό στις βλεφαρίδες. Διαρκεί 15 ώρες χωρίς αλλοίωση ή μουτζούρες. -Διατίθεται σε μαύρο, σκούρο μπλε, μπορντώ και αδιάβροχο μαύρο.
9,90 €
0 Review(s)
Δωστε Όγκο, Μήκος και Δύναμη στις βλεφαρίδες σας με το Lash Booster Primer της TOMMY G! Αρκεί μόνο μια δοκιμή για να σας πείσει! Χρησιμοποιήστε το πριν τη μάσκαρα σας ή σαν θεραπεία το βράδυ.
10,90 €
0 Review(s)
H Mascara Extention είναι μια βάση που περιέχει ίνες, οι οποίες προσκολλώνται μία μία στις βλεφαρίδες Με αυτό το τρόπο γεμίζει και δίνει επιπλέον μήκος σε κάθε βλεφαρίδα, μεγιστοποιώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα όγκου και το μήκος Είναι ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί και συνδυάζεται με οποιαδήποτε Mascara.
11,78 €
0 Review(s)
Η mascara Audacious της Tommy G, χαρίζει όγκο εως και 75% περισσότερο στις βλεφαρίδες σας, αυξάνει την καμπύλη τους δίνοντας ένα έντονο βλέμμα ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει δίνοντας τους extra μήκος. Χάρη στο διπλό βουρτσάκι (διπλές τρίχες) η καμπύλη των βλεφαρίδων τονίζεται και η διάρκεια τους παραμένει αναλοίωτη για 10 ώρες. Διατίθεται σε Black,...
13,01 €
0 Review(s)
Με την xtension curl mascara της TOMMY G, οι βλεφαρίδες σας θα αποκτήσουν έντονο χρώμα, μήκος και κυματισμό. Διατίθεται σε μαύρο, πράσινο, βιολετί και μπλέ χρώμα.
13,90 €
0 Review(s)
To Audacious Look Kit της Tommy G, περιλαμβάνει την μάσκαρα Audacious Black και το Smart Eye Pencil Black.
13,90 €
0 Review(s)
Η mascara Smokey Eyes της Tommy G, προσφέρει extra μήκος στις βλεφαρίδες χάρη στις μικροϊνες που περιέχει .  Οι ίνες χτίζουν τις βλεφαρίδες μία μία, τις διαχωρίζουν και τους δίνουν ένα έντονο μαύρο χρώμα.  Είναι ιδανική για Smokey Looks που δίνουν ένταση στο βλέμμα.  -Διατίθεται σε μαύρο και μαύρο αδιάβροχο
14,01 €
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα